Gudstjenester:

Søndag - 20 May 2018, 11:00
Pinsedag
Karsten Erbs
Ved Pinsedags højmesse får vi besøg af en spændende solist, nemlig Johan Toftegaard Knudsen, som er en mangesidet rytmisk musiker. Johan er saxofonist, komponist, dirigent og underviser, uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium og Det Jyske Musikkonservatorium 2003-2009, og ansat i Aarhus Jazz Orchestra siden 2014. Foruden jazzen har Johan interesseret sig for traditionelle stilarter særligt fra Balkan, Mellemøsten og Norden. Med sit eget projekt, Etnolab, arbejder han med at integrere stiltræk fra folkemusikken med jazzens sprog. Johan har medvirket på flere forestillinger ved Fredericia og Aarhus Teater, hvor han igen spiller på West Side Story nu i foråret 2018. Johan spiller også med Klezmorkester, som har turneret rundt på højskoler og i kirker, hvor de spiller gamle jødiske sange samt musik fra Balkan og Mellemøsten. Vel mødt til en festlig Pinsedag!

Søndag - 3 Jun 2018, 11:00
1. s. e. trin.