houlbjerg

Familiegudstjeneste i Haurum kirke

Skrevet: 09-11-2021
1. søndag i advent d. 28. november kl. 17.00

I år holder vi en familiegudstjeneste i Haurum kirke 1. søndag i advent. Her vil vi markere, at lyset vil blive tændt i kirkerummet. Lyset vil være tændt helt frem til Helligtrekonger.

Menighedsrådet ønsker at genoptage denne fine gamle tradition. Gudstjenesten er for alle generationer med god plads til børnene. Hvis vejret er nogenlunde, vil vi slutte af med at

synge en julesang uden for kirken, hvormed vi vil ønske hinanden en god adventstid.

Kammerherreinden

Skrevet: 22-10-2021
Næste højskoleaften, d. 26. okt. skal vi høre om en komtesse fra Frijsenborg der fik et broget og vidtløftigt liv. Den spændende historie fortælles af pensioneret lærer fra Hammel, Jens Ole Ravn-Nielsen.

Alle er velkomne.

Allehelgensaften i Sall kirke

Skrevet: 15-10-2021
Søndag d. 7. november kl. 19.00.

Ved denne gudstjeneste vil navnene blive læst op på alle, der er døde i vore 4 sogne, eller er blevet begravet her siden sidste Allehelgensdag.

Cellist Maria Isabel Edlund medvirker med stemningsfuld musik. Maria er uddannet ved musikkonservatorierne i Malmö og Århus.

Hun har optrådt i mange forskellige konstellationer i Danmark og i udlandet: som solist og gæstemusiker ved forskellige symfoniorkestre og som kammermusiker i mindre ensembler, bl.a. Taïga String Quartet og det århusianske barokensemble BaroqueAros. Se eventuelt.

Koncert og fællesspisning

Skrevet: 27-09-2021
Efter bjerge af æbleflæsk mm, høstfællessange og lysbilleder i Sognehuset nød vi koncerten med Anna Lystbæk i Houlbjerg Kirke der var smukt pyntet i efterårets farver.

Højskoleaften i sognehuset i Houlbjerg

Skrevet: 25-09-2021
Med amatørarkæolog Henrik Akselsen, den 28. september kl. 19.30.

Henrik gjorde et fint fund på præstegårdsjorden da han fandt den smukke guldring.

Kom og hør ham fortælle om sin hobby

Vi serverer kaffe og kage undervejs