houlbjerg

14.00: Houlbjerg - plads til 65 personer

15.00: Sall - plads til 60 personer

16.00: Haurum - plads til 45 personer

Juleaften: Mundbind tilrådes både i gående, stående og siddende tilstand

Juledag:

9.30: Houlbjerg - plads til 65 - mundbind undtagen i siddende tilstand

2. Juledag:

11.00: Sall - plads til 60 - mundbind undtagen i siddende tilstand

Julehygge i sognehuset med start i kirken

Skrevet: 14-12-2021
Rettelse: Grundet corona aflyses anden del af arrangementet (hygge i sognehuset); men andagt og afsyngning af julesalmer i kirken gennemføres.

4. søndag i advent d. 19. december kl. 19.00 Traditionen tro inviterer vi til julehygge, hvor vi synger julen ind. Der serveres kaffe og julegodter, og der vil være mulighed for at vinde en juledekoration. Julehyggen indledes i år med en kort gudstjeneste.

Husk Coronapas og mundbind til en plads er indtaget

Ny kordegn

Skrevet: 06-12-2021
Anja Prip Nipgaard er blevet ansat som kordegn i Høj Stene pastorat, som jo også omfatter sognet her. Hun starter den 1.1.2022, hvor hun afløser den nuværende kordegn Asbjørn Rosendal. Anja vil kunne træffes på kontoret i Thorsø sognehus tirsdag, onsdag og torsdag mellem kl. 9 og 13.

Koncert med Sallvation i Sall

Skrevet: 30-11-2021
Mandag d. 6. december kl. 20.00 med Sallvation

Sallvation Gospelkor blev startet i landsbyen Sall ved Hammel. Koret er en selvstændig forening, og har gennem årene bevæget sig igennem alle genrer i gospelmusikken. I dag står korleder Hans Ole Munksgaard i spidsen for koret, og med sine egne arrangementer har han givet koret en særlig lyd, og et repertoire der spænder fra Negro-spirituals over traditionel gospel til helt nye fortolkninger af

gospel-musik.

Entré 25 kr. som går til korets kasse.

Da vi ikke på forhånd kender antallet af deltagere, vil vi opfordre alle til at medbringe deres coronapas.

Julekoncert i Granslev Kirke

Skrevet: 30-11-2021
Rettelse: pga. corona har vi besluttet, at børnekoret ikke deltager og det bliver uden forfriskninger. Alle skal medbringe coronapas og bruge mundbind, når I går ind i kirken.

Torsdag d. 16. december kl. 19.00

Velkommen til en aften i julestemningens tegn i Granslev kirke! Sognekoret har over de sidste måneder forberedt et blandet program med julemusik. Der bliver mulighed for at høre kendte, stemningsfulde og muntre advents- og julesange samt solistiske indslag, og man får lejlighed til at synge med på nogle dejlige fællessange. Vi håber også at kunne høre glade børnestemmer denne decemberaften, idet vi inviterer Løvsangerne, vores børnekor, med. I bliver heller ikke snydt for lidt sødt til ganen! Kom og hør det lokale sognekor – og bliv stemt til jul!