houlbjerg
houlbjerg kirke

Natkirke i Granslev

Skrevet: 31-01-2022
Den 6. februar kl. 19.00 er der natkirke i Granslev.

I anledning af kyndelmisse og lysets tilbagevenden holdes en anderledes aftengudstjeneste i den smukke Granslev Kirke. Vi koncentrerer tekstlæsningerne om temaet fred, og vi lægger op til en fredsfyldt aften med musik fra vores organist, Birgitte og fløjtenist Trine G. Dinesen.

Vi skal synge dejlige, fredelige, meditative sange og salmer og vi skal tænde lys på Graver-Lars' fantastiske lystrappe.

Så der er lagt op til en stemningsfuld aften med tid til stille eftertanke så man forhåbentlig kan gå hjem med fred i sindet.

Julens gudstjenester

Skrevet: 20-12-2021
Juleaftensgudstjenester:

13.00: Granslev - plads til 60 personer

14.00: Houlbjerg - plads til 65 personer

15.00: Sall - plads til 60 personer

16.00: Haurum - plads til 45 personer

Juleaften: Mundbind tilrådes både i gående, stående og siddende tilstand

Juledag:

9.30: Houlbjerg - plads til 65 - mundbind undtagen i siddende tilstand

2. Juledag:

11.00: Sall - plads til 60 - mundbind undtagen i siddende tilstand

Julehygge i sognehuset med start i kirken

Skrevet: 14-12-2021
Rettelse: Grundet corona aflyses anden del af arrangementet (hygge i sognehuset); men andagt og afsyngning af julesalmer i kirken gennemføres.

4. søndag i advent d. 19. december kl. 19.00 Traditionen tro inviterer vi til julehygge, hvor vi synger julen ind. Der serveres kaffe og julegodter, og der vil være mulighed for at vinde en juledekoration. Julehyggen indledes i år med en kort gudstjeneste.

Husk Coronapas og mundbind til en plads er indtaget

Ny kordegn

Skrevet: 06-12-2021
Anja Prip Nipgaard er blevet ansat som kordegn i Høj Stene pastorat, som jo også omfatter sognet her. Hun starter den 1.1.2022, hvor hun afløser den nuværende kordegn Asbjørn Rosendal. Anja vil kunne træffes på kontoret i Thorsø sognehus tirsdag, onsdag og torsdag mellem kl. 9 og 13.

Koncert med Sallvation i Sall

Skrevet: 30-11-2021
Mandag d. 6. december kl. 20.00 med Sallvation

Sallvation Gospelkor blev startet i landsbyen Sall ved Hammel. Koret er en selvstændig forening, og har gennem årene bevæget sig igennem alle genrer i gospelmusikken. I dag står korleder Hans Ole Munksgaard i spidsen for koret, og med sine egne arrangementer har han givet koret en særlig lyd, og et repertoire der spænder fra Negro-spirituals over traditionel gospel til helt nye fortolkninger af

gospel-musik.

Entré 25 kr. som går til korets kasse.

Da vi ikke på forhånd kender antallet af deltagere, vil vi opfordre alle til at medbringe deres coronapas.