houlbjerg kirke

Sognehusets adresse

Det fælles sognehus for Sall og Haurum-Houlbjerg-Granslev sogne er placeret på Villungsvej 16 i Houlbjerg

Havens historie

Skrevet: 23-04-2022
Højskoleaften i sognehuset i Houlbjerg. Hvorfor så haven sådan ud?

Hvorfor ser den sådan ud? Og hvordan mon den ser ud i morgen?

servering: ingen kaffe, men vin, vand, brød og ost

Koncert med Den jyske Sinfonietta og Sognekoret

Skrevet: 06-04-2022
Palmesøndag d. 10. april kl. 16.00 i Houlbjerg kirke

Palmesøndag er jo dagen for det festlige indtog i Jerusalem og vi håber denne koncert bliver en lige så festlig optakt til påskeferien.

”Den jyske Sinfonietta” spiller ”let og liflig” musik, primært af W. A. Mozart ,og sognekoret deltager med kormusik, bl.a. Mozarts dejlige ”Ave Verum Corpus”, som bliver akkompagneret af ensemblet. Vi skal også høre ”Eine kleine Nachtmusik”, et af Mozarts mest kendte og oftest opførte værker.

For at gøre det en tand mere festligt serverer vi bobler - med eller uden alkohol.

Højskoleaften med Jens Betjent i sognehuset

Skrevet: 22-03-2022
Jens Espensen voksede op i Vellev, var 40 år ved politiet - heraf 11 som “sherif” i Gellerup

Kom og hør om hans oplevelser fra en broget verden

Undervejs serveres en forfriskning

Skrevet: 17-03-2022
I aftes lukkede vi altertavlen og tændte lys for Ukraine i Houlbjerg Kirke.

Koncert med Ester Brohus

Skrevet: 12-03-2022
Koncert den 31. marts kl. 20.00 i Houlbjerg kirke

Dørene åbnes kl. 19.15. Billetter á 100kr købes hos Ketty Schougaard, Baunshøjvej 9, Houlbjerg, eller bestilles på tlf. 2339 4494 eller mail: kettyschougaard@gmail.com. Der betales kontant eller med mobile-pay nr. 4252 4494. Resterende billetter sælges ved indgangen