Sognehusets adresse

Det fælles sognehus for Sall og Haurum-Houlbjerg-Granslev sogne er placeret på Villungsvej 16 i Houlbjerg

Sognehusets kalender

Indvielse af flyglet i sognehuset i Houlbjerg

Skrevet: 28-06-2018
- med klaver-musik og fællessang -

Torsdag d. 16. august kl. 19.30

Det er en stor glæde for mig som kirkernes musik-ansvarlige, at vi nu i juli har fået et nyt dejligt instrument i sognehuset - et næsten nyt flygel af mærket Yamaha , som vi har fundet til en favorabel pris.

Derfor vil vi gerne invitere til en lille uhøjtidelig indvielse torsdag d. 16. august, hvor efterårssæsonen samtidig skydes i gang.

Jeg vil præsentere instrumentet ved at spille lidt forskellig klassisk og rytmisk klavermusik - undervejs synger vi en række fællessange.

Det er vores håb at det nye instrument kan blive til glæde og gavn for sognenes beboere i mange år frem til mange slags arrangementer, og at det kommer til at tiltrække fremtidige organister og koncertudøvere. - Vi tænker, det også med tiden kunne inspirere til nye musik-aktiviteter i huset, fx sammenspil, musik-cafe, undervisning...

Menighedsrådet serverer en lille forfriskning undervejs.

Alle er velkomne!

Birgitte Østergaard, organist

MENIGHEDSMØDE søndag 17-06-2018 kl. 12.00 i Sognehuset

Skrevet: 28-05-2018
Efter gudstjenesten i Houlbjerg Kirke kl. 11.00

afholder Haurum-Granslev-Houlbjerg menighedsråd informationsmøde i Sognehuset i Houlbjerg.

Menighedsrådet vil berette om, hvad der er er sket i det forgangne år, og hvad vi vil sætte fokus på i det kommende år. Samtidig hører vi gerne, hvis nogen har kritik af og/eller gode ideer til vores arbejde.

Menighedsrådet er vært ved en let frokost.

Alle er velkomne!

Musikalsk sommeraften i Haurum Kirke

Skrevet: 25-05-2018
torsdag d. 31. maj kl. 19.30

- med kor og fællessang

Sognekoret afslutter forårssæsonen og vil denne aften synge nogle af de sange, vi har øvet på.

Der bliver også lejlighed for alle til at røre stemmerne og synge med på en række sommerlige fællessange.

Menighedsrådet serverer en lille forfriskning undervejs!

Højskoleaften tirsdag 24. april 2018 kl. 19.30 i Sognehuset i Houlbjerg. En danske kirke midt i Solen

Skrevet: 06-04-2018
Konst. sognepræst Karsten Erbs vil fortælle og viser billeder fra sin ansættelse ved Margrethekirken på Costa del Sol

Karsten Erbs fortæller: "Her oplevede jeg som præst, hvordan en folkekirke også kan være, når den ligger lige midt i solen: fyldt med ånd og fællesskab, kindkys, god mad og rødvin samt kultur og venskaber. Jeg viser en masse billeder og fortæller løs af min glæde ved at være der. For det var sjovt. Og fortæller om Andalusien og om danskernes liv på kysten, og også et par kendte danskere på kysten."

FOREDRAG TIRSDAG 06-03-2018 kl. 19.30 i Sognehuset i Houlbjerg

Skrevet: 22-02-2018
Klokkekonsulent Erik Kure kommer i anledning af Haurum kirkeklokkes 125 år jubilæum.

Erik Kure fortæller i lyd og billeder om kirkeklokken – ikke bare klokkerne i Haurum kirke, men klokkerne i alle 4 kirker, samt historien om klokkerne. Erik Kure er uddannet klokkekonsulent – underviser i klokkespil og campanologi (læren om klokker)

Alle er velkomne – menighedsrådet giver kaffe